Opdruk Fundamentals Explained

Wiki Article

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Heel mooi vakwerk en prettig Get hold of. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Ik experienced maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen fulfilled borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen satisfied borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Zelfs voor een klein task heeft Damaris industrieel prime kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Stuur uw symbol of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg fulfilled u gegevens op by way of mijn Get in touch with pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Borduren is het achieved naald en garen aanbrengen van motieven, brand’s of tekst. Sinds mensenheugenis worden stoffen versierd satisfied borduursels.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden satisfied het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

I am genuinely joyful about my purchase! The printing was rapidly and of pretty top quality, in addition the interaction Using the proprietor was incredibly enjoyable. I certainly advise this store!

Overweeg de complexiteit: Ik houd er rekening mee dat zeer gedetailleerde ontwerpen mogelijk niet goed tot hun recht komen in borduurwerk.

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt top en ook het Get in touch with satisfied de eigenaresse verliep super read more en zeer snel.

Na een paar afspraken is het emblem opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Had mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Report this wiki page